Dit is Banheirocompleto.com

Banheirocompleto.com levert hoogwaardige badkamerproducten in geheel Europa. Ons doel is om de allermooiste badkamers te creëren met kwaliteitsproducten die in kleur en materiaal perfect op elkaar zijn afgestemd. Door ons complete aanbod voor de badkamer zoals baden, douchegoten, kranen, badkamer- en toiletaccessoires in diverse maten en kleuren is er altijd een stijl die past.

Vanuit ons bedrijf kun je rekenen op een betrouwbare partner/leverancier, krijg je optimale kwaliteit, persoonlijke service en een snelle levering tegen de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.
Voordeel van Banheirocompleto.com is:
  • voorraad
  • goede prijs
  • snelle leveringen in geheel Europa
Zeer veel tevreden klanten gingen je voor.


Jouw badkamer is de plek om je volledig te ontspannen. Maar ook de plek waar je ‘s ochtends in alle haast je tanden poetst en een borstel door je haar haalt. Kortom: het is belangrijk dat je je goed voelt in jouw badkamer. Wij bij Banheirocompleto.com snappen dat helemaal en krijgen energie van het creëren van prachtige badkamers, toiletten en niet te vergeten buitendouches .
We verkopen een groot assortiment aan producten die eindeloos met elkaar te combineren zijn.

En hoe we hier zijn gekomen? Dat antwoord is simpel. Door ons topteam met experts. Deze mensen dragen bij aan ons succes. Zonder hen hadden we hier nooit gestaan. Stuk voor stuk werken ze met zoveel liefde voor hun vak. Dat is waarom ons merk groeit en dat is waarom we nu hier staan. Samen werken we aan één gezamenlijk doel: de allermooiste materialen te mogen leveren voor buitendouches, badkamer en toiletten.

Wat ons uniek maakt? Wij leveren en alles matcht met elkaar. Geen gedoe met verschillende levertijden; bij Banheirocompleto.com weet je waar je aan toe bent.
Door onze vaste betrouwbare leveranciers en producenten uit Nederland en Duitsland kunnen wij kwaliteit altijd garanderen en werken we op een efficiënte en duurzame manier.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.